Helaas kan er ook dit jaar geen wandelvierdaagse in de gebruikelijke vorm plaatsvinden. Maar zeker in deze tijd is beweging erg belangrijk, daarom organiseert de P.J.B. dit jaar een alternatieve wandelvierdaagse.

De gehele maand mei zijn er 5 verschillende routes met verschillende afstanden beschikbaar die je op elk willekeurig moment kunt wandelen. De routes zijn vanaf 1 t/m 31 mei op deze pagina te vinden.

Alle routes starten vanaf De Brink in Bathmen. Kies jouw route door middel van het scannen van de QR-code die het spandoek op De Brink is afgebeeld of kies een route hier op deze pagina.   

Ook onderweg kom je QR-codes tegen in de kleur van de door jou gekozen route. De QR-code scan je met jouw smartphone, waarmee opdrachten uit te voeren zijn. Een leuke puzzeltocht voor jong en oud!

Laat aan het eind van de route jouw gegevens achter via de laatste QR-code, zodat wij weten dat je hebt mee gedaan. Je ontvangt dan een beloning voor jouw deelname aan de Wandelmaand en je maakt ook kans op een leuke prijs.

Wij wensen jullie veel wandelplezier!

Heb je onderweg een leuke foto gemaakt? Vergeet ons dan niet te taggen via Facebook of Instagram!

Facebook: Plattelands Jongeren Bathmen P.J.B.

Instagram: Pjb_bathmen

Hieronder vindt u de routes: