Het afgelopen jaar werden helaas veel activiteiten geannuleerd. Ook onze wandelaars moesten we in 2020 teleurstellen dat ze niet konden genieten van prachtige routes in Bathmen, Lettele en Loo. Door de huidige maatregelen heeft de commissie besloten ook dit jaar nog geen wandelvierdaagse als vanouds te kunnen organiseren. Daarom hebben we een alternatief bedacht. De gehele maand mei komen routes online te staan, die je op een zelfgekozen moment kun gaan wandelen. Wij danken wij Deventer dan ook zeer voor de bijdrage.

Vanaf het startpunt, de Brink te Bathmen, kun je door het scannen van een QR code diverse routes downloaden. Hier wordt een keuzemogelijkheid gegeven in verschillende lengtes van routes. Bij het scannen van de QR code aan het einde van de route vragen wij om je gegevens. Deze mag je invullen, maar dit hoeft niet! Als je dit wel doet, dan sturen wij je na afloop een presentje als bedankje voor de deelname. Vanzelfsprekend gaan wij goed met deze gegevens om en zal dit na de wandelvierdaagse maand worden verwijderd.

Ook aan de kinderen is gedacht! Op 1 van de routes zijn meerdere QR codes te vinden. Hier zijn vragen en opdrachten aan verbonden. Een echte puzzeltocht! Blijkt dat jij aan het einde van de maand als beste alles hebt opgelost, dan win je daar ook nog mooie prijzen mee.

Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook! Meer informatie zal spoedig volgen. Houd daarom de social media en deze website van de P.J.B. goed in de gaten.

Geplaatst op 2021-04-12 om in Uncategorized.