Op 29 December 2017 vond de jaarlijkse feestelijke uitreiking van de P.J.B. Boeldag weer plaats in de zaal van Café de Brink. Ook dit jaar werd er weer ruimschoots geld uitgedeeld aan verschillende goede doelen in Bathmen.
Vertegenwoordigers van deze 12 goede doelen gingen naar huis met een totaalbedrag van €9349,-. Een vreemd bedrag, veroorzaakt door het ETNA inductiefornuis voor de dagbesteding van het Dijkhuis (welke in de folder staat voor €1099,-).
Spekkoper onder de verdeelde opbrengst is Stichting Bathmen telt af, zij mochten €1500,- van de P.J.B. ontvangen ten behoeve van een band tijdens het spektakel met oud en nieuw op de Brink dat waarschijnlijk velen van u hebben meegemaakt. Verder was dit jaar ‘Stichting werkgroep Kabaal 35 jaar’ een vreemde eend in de bijt, zij ontvingen een cheque van €1000,- waarmee in mei 2018 een gratis festival op de Brink georganiseerd zal worden om het 35 jarig bestaan van de Battumse band te vieren.
Naast het uitreiken van de cheques, wat door Tonnie Verwoerd werd verzorgd, werden dit jaar Jantina Oplaat en Coen Stegeman in het zonnetje gezet omdat ze zich al 10 jaar lang binnen het Boeldagbestuur inzetten. Verder moet het Boeldagbestuur dit jaar afscheid nemen van Geert van Schooten, die de pensioengerechtigde leeftijd van 35 jaar heeft bereikt. Het boeldagbestuur is Geert erg dankbaar voor de bijna 20 jaar die hij zich heeft ingezet voor niet alleen de Boeldag, maar eigenlijk alle activiteiten binnen de P.J.B.
Geert, namens alle leden van de P.J.B., Bedankt!

De uitreiking bij Café de Brink werd afgesloten met een groepsfoto van de personen die een cheque ontvingen en een foto van de Boeldagcommissie. Vervolgens werd de avond afgesloten met een hapje en drankje door de vertegenwoordigers van de goede doelen.
Deze opbrengst is natuurlijk mogelijk gemaakt door de hulp van vele P.J.B. vrijwilligers, waarvoor dank! Wij hopen de Boeldag nog jaren op deze succesvolle wijze door te kunnen zetten!

De Boeldagcommissie

Geplaatst op 2018-01-27 om in Boeldag Nieuws, P.J.B. Nieuws.