Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen vrijdag 5 januari hebben we met vele P.J.B. leden het glas mogen heffen op het nieuwe jaar! De vice-voorzetter Wessel had weer een prachtige speech voorbereid, waarin hij terugblikte op het jaar 2017.

In 2017 hebben we maar liefst 14 activiteiten gehad! Het jaar begon zoals gewoonlijk weer met een prachtig stuk van het P.J.B.-toneel. Tijdens de algemene ledenvergadering namen Stef Haarman en Jesse Jonker afscheid van het bestuur en hier kwamen Silla Koops en Kenn te Riele voor terug.

2018-01-06-PHOTO-00002800De regiotour bracht ons dit jaar bij de nertsenhouderij van de familie Bos in Laren. Iets wat voor vele mensen een interessant en nieuw iets. De wandelvierdaagse had dit jaar weer mooie nieuwe routes door weilanden, bossen en over houten bruggetjes.

Ook de voor de aspiranten waren er weer activiteiten georganiseerd. Zo zijn de aspiranten dit jaar wezen paintballen, glow golven en als hoogte punt Walibi!

Vele leden waren strak in het pak aanwezig bij de openingsavond met als thema ‘casino’, maar liefst 50 leden!

De boeldag heeft dit jaar weer veel vrijwilligers getrokken en zij hebben zich dan ook hard ingezet om de manage weer optijd klaar te krijgen voor de verkoop dag.

Dan zijn we bijna aan het einde gekomen met nog een aantal activiteiten, de nog vers in ons geheugen staan. Namelijk de freubelavond, de stamppotavond en de gelduitreiking van de Boeldag.

 

Wij wensen iedereen een gelukkig 2018 en we hopen jullie allemaal weer te zien bij alle activiteiten dit jaar!

Geplaatst op 2018-01-27 om in P.J.B. Nieuws.