P.J.B.- BOELDAG BATHMEN 2018

De inmiddels traditionele en landelijk bekend geworden BOELDAG van de Plattelands Jongeren Bathmen zal dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 27 oktober a.s.

in manege ” ‘t Ruiterkamp ” te Bathmen.

 

De opbrengst van deze 46e BOELDAG zal evenals voorgaande jaren geschonken worden aan diverse verenigingen en instellingen in Bathmen.

 

De ROMMELMARKT begint om 10.00 uur. Ook kunnen vanaf 10.00 uur de VEILINGSTUKKEN bezichtigd worden. De afdeling Bathmen van de Ned.Bond van Plattelandsvrouwen zal evenals voorgaande jaren weer de overheerlijke oliebollen bakken en verkopen.

De VEILING begint ‘s-middags om 13.00 uur. Onder toezicht van notariskantoor Smalbraak uit Deventer zal afslager Gerrit Grotenhuis alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen. Dit jaar zal de Rommelmarkt om 16:30 sluiten

 

De grote inzameling voor deze Boeldag is een week eerder 

en wel op zaterdag 20 oktober 2017. Vanaf 10.00 uur zullen P.J.B.-leden weer met trekkers en wagens alle straten van de

BEBOUWDE KOM van Bathmen doorrijden om de in te leveren artikelen bij U op te halen. Iedereen, die iets voor de Boeldag heeft, kan dit kenbaar maken door de huis-aan-huisfolder met de blanko kant naar buiten gevouwen voor het raam te plaatsen, zodat we dit vanaf de weg kunnen zien.

 

Bewoners BUITEN de bebouwde kom en mensen die bedoelde folder NIET hebben ontvangen, worden verzocht de in te leveren artikelen telefonisch op te geven vóór 17 oktober a.s. bij:

  • Tonnie Verwoerd    (tel.  06-27364381)
  • Jesse Jonker          (tel.  06-14176206)

 Ook dit staat vermeld in bedoelde folder.

 

(Wij zullen ALLEEN in de Voormalige Gemeente Bathmen(incl.Oxe,Schoolt en Oude Molen) ophalen)

 

Wij kunnen bijna ALLES gebruiken. Vooral ook kleine huishoudelijke artikelen, boeken, gereedschappen, speelgoed, electra en meubelen zijn van harte welkom.

 

( GEEN KLEDING / SCHOENEN , MATRASSEN, BEDDEN, VLOERKLEDEN , VLOERBEDEKKING, ZONNEBANKEN/ HEMELS, BANKSTELLEN, KOELKASTEN of DIEPVRIEZERS).

 

De aangeboden artikelen zullen gecontroleerd worden en wat niet geschikt bevonden wordt voor de Boeldag zal niet worden meegenomen. Wij hopen dat iedereen hiervoor begrip zal hebben

 

LETOP: De voor verkoop voor de helpers zal vanaf heden op vrijdag avond na afronding van het opbouwen zijn. Dit is uitsluitend alleen voor helpers.

 

P.J.B.-BOELDAGCOMMISSIE 2018

Geplaatst op 2018-10-4 om in Boeldag Nieuws, P.J.B. Nieuws, Uncategorized.