Allemaal de beste wensen voor 2019 namens het P.J.B. bestuur! Een jaar dat we goed zijn begonnen met de nieuwjaarsreceptie op 4 januari in Boode. DJ Kevin mocht hier natuurlijk niet ontbreken, bedankt voor de mooie hits!

2018 was een jaar met vele activiteiten, het jaar is begonnen met een pubquiz voor onze aspiranten. Het P.J.B. toneel bracht dit jaar het stuk ‘Onjeklonje’ op de planken. De discobus ging op 17 maart naar de kôle karmse.

Tijdens de algemene ledenvergadering, op 3 april, namen we afscheid van Marijn en Sandra als bestuursleden. Dank voor jullie inzet!

De regiotour ging naar pluimveehouderij Beltman in Lettele, alwaar we een rondleiding met duidelijke uitleg kregen. De 49e wandelvierdaagse werd georganiseerd van 30 mei t/m 2 juni. De slotactiviteit met als thema rock&roll werd druk bezocht! Op 30 augustus was het weer de beurt aan de aspiranten, een bezoek aan Hellendoorn dit keer. De openingsavond op 5 oktober was een groot succes, het thema was cowboys en 1 indiaan.

De Boeldag kon dit jaar rekenen op maar liefst 135 vrijwilligers. Ze hebben de handen flink uit de mouwen gestoken tijdens zowel het ophalen op 20 oktober en de verkoop op 27 oktober. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er € 9525,- aan diverse verenigingen kon worden uitgedeeld. Een topprestatie!

De laatste activiteit was de stamppotavond, met bijna 70 bezoekers een ongekend succes.

Namens ons allen heel hartelijk dank voor jullie inzet afgelopen jaar en hopelijk kunnen we ook komend jaar weer tot een sprankelend P.J.B. jaar maken! 2019 zal in het teken staan van ons 100-jarig bestaan in 2020. Hou je ogen en oren open voor meer informatie over dit heugelijke feit!

 

Geplaatst op 2019-01-27 om in P.J.B. Nieuws, Uncategorized.