De inmiddels traditionele en landelijk bekend geworden BOELDAG van de Plattelands Jongeren Bathmen zal dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 22 oktober a.s. in manege ” ‘t Ruiterkamp ” te Bathmen.

De opbrengst van deze 49e BOELDAG zal evenals voorgaande jaren geschonken worden aan diverse verenigingen en instellingen in Bathmen.

De ROMMELMARKT begint om 10.00 uur. Ook kunnen vanaf 10.00 uur de VEILINGSTUKKEN bezichtigd worden. De afdeling Bathmen van de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen zal evenals voorgaande jaren weer de overheerlijke oliebollen bakken en verkopen.

De VEILING begint ‘s-middags om 13.00 uur. Onder toezicht van notariskantoor Smalbraak uit Deventer zal afslager Gerrit Grotenhuis alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen. Dit jaar zal de Rommelmarkt om 16:30 sluiten

De grote inzameling voor deze Boeldag is een week eerder en wel op zaterdag 15 oktober 2022. Vanaf 10.00 uur zullen P.J.B.-leden weer met trekkers en wagens alle straten van de BEBOUWDE KOM van Bathmen doorrijden om de in te leveren artikelen bij U op te halen. Iedereen, die iets voor de Boeldag heeft, kan dit kenbaar maken door de huis-aan-huisfolder met de blanco kant naar buiten gevouwen voor het raam te plaatsen, zodat we dit vanaf de weg kunnen zien.

Bewoners BUITEN de bebouwde kom en mensen die bedoelde folder NIET hebben ontvangen, worden verzocht de in te leveren artikelen telefonisch op te geven vóór 13 oktober a.s. bij:

Jesse Jonker          (tel.  06-14176206)

Dirk Veldwachter (tel. 06-31310747)

(Wij zullen ALLEEN in de Voormalige Gemeente Bathmen(incl.Oxe,Schoolt en Oude Molen) ophalen)

Wij kunnen bijna ALLES gebruiken. Vooral ook kleine huishoudelijke artikelen, boeken, gereedschappen, speelgoed, electra en meubelen zijn van harte welkom.

Lijst met goederen welke we niet meer innemen:  

Alle aangeboden artikelen worden door de commissie beoordeeld en alles wat in onze ogen niet geschikt is voor de verkoop zullen we niet meenemen. 

LETOP: De voor verkoop voor de helpers zal vanaf heden op vrijdag avond na afronding van het opbouwen zijn. Dit is uitsluitend alleen voor helpers.

Kleding/textiel, dekens, schoenen, matrassen, tuin- kussens, bedden, ledikanten, vloerkleden en andere vloerbedekking, koelkasten, diepvriezers, bouwpakketten en ander uit elkaar gehaald meubilair, spaanplaat meubels, zonnebanken en –hemels, TL verlichting, trampolines met een diameter groter dan 200cm, autobanden, autovelgen, bankstellen, fauteuils en armstoelen, binnen- en buitendeuren, ramen en kozijnen, sanitair (wc potten/wasbakken), wasmachines, wasdrogers, kattenbakken/ krappalen, verf, spuitbussen, gasbussen,  

Geplaatst op 2022-09-18 om in Boeldag Nieuws, P.J.B. Nieuws.