De inmiddels traditionele en landelijk bekend geworden BOELDAG van de Plattelands Jongeren Bathmen zal dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 21 oktober a.s. in manege ” ‘t Ruiterkamp ” te Bathmen.

De opbrengst van deze 50e BOELDAG zal evenals voorgaande jaren geschonken worden aan diverse verenigingen en instellingen in Bathmen.

De ROMMELMARKT begint om 10.00 uur en de entree bedraagt €2,- Ook kunnen vanaf 10.00 uur de VEILINGSTUKKEN bezichtigd worden. De afdeling Bathmen van de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen zal evenals voorgaande jaren weer de overheerlijke oliebollen bakken en verkopen.

De VEILING begint ‘s-middags om 13.00 uur. Onder toezicht van notariskantoor Smalbraak uit Deventer zal afslager Gerrit Grotenhuis alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen. Dit jaar zal de Rommelmarkt om 16:30 sluiten.

De grote inzameling voor deze Boeldag is een week eerder en wel op zaterdag 14 oktober 2022. Vanaf 10.00 uur zullen P.J.B.-leden weer met trekkers en wagens alle straten van de BEBOUWDE KOM van Bathmen doorrijden om de in te leveren artikelen bij U op te halen. Iedereen, die iets voor de Boeldag heeft, kan dit kenbaar maken door de huis-aan-huisfolder met de blanco kant naar buiten gevouwen voor het raam te plaatsen, zodat we dit vanaf de weg kunnen zien.

Bewoners BUITEN de bebouwde kom en mensen die bedoelde folder NIET hebben ontvangen, worden verzocht de in te leveren artikelen telefonisch op te geven vóór 14 oktober na 18.00 uur a.s. bij:

Jesse Jonker          (tel.  06-14176206)

Dirk Veldwachter (tel. 06-31310474)

(Wij zullen ALLEEN in de Voormalige Gemeente Bathmen(incl.Oxe,Schoolt en Oude Molen) ophalen)

Alle aangeboden artikelen worden door de commissie beoordeeld en alles wat in onze ogen niet geschikt is voor de verkoop zullen we niet meenemen. 

LETOP: De voor verkoop voor de helpers zal vanaf heden op vrijdag avond na afronding van het opbouwen zijn. Dit is uitsluitend alleen voor helpers.

Wij kunnen veel spullen gebruiken. Zoals b.v. kleine huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, meubelen, elektra, gereedschappen, enz.

NIET meegenomen worden: bankstellen, stoffen stoelen en fauteuils, niet stevige/ uit elkaar gehaalde kasten, spaanplaatmeubels, diepvriezers, koelkasten, wasmachines, bedden, ledikanten, matrassen, dekens, tuinkussens, zonnebanken/zonnehemels, TL verlichting, trampolines met een diameter groter dan 200 cm, autobanden- en velgen, binnen- en buiten deuren, ramen en kozijnen, wastafels, W.C.potten, kattenbakken, krabpalen, verf, spuitbussen, gasflessen, vloerkleden/bedekking, schoenen en kleding/textiel.

Geplaatst op 2023-09-30 om in Boeldag Nieuws, P.J.B. Nieuws.