P.J.B. BOELDAG BATHMEN 2015

De inmiddels traditionele en landelijk bekend geworden, BOELDAG van de Platteland Jongeren BATHMEN. Dit jaar zal deze georganiseerd worden op zaterdag 17 oktober a.s. in manege “’T Ruiterkamp”te Bathmen.

De opbrengst van deze 43e BOELDAG zal dit jaar worden geschonken aan de volgende goede doelen in Bathmen:

Oudercommissie Peuterspeelzaal Rythmeen, De Soos Bathmen, Stichting Windkorenmolen de Leeuw, Stichting Muziekkring Bathmen, EHBO Bathmen, Bathmense Kunstmarkt, Stichting Loo Creatief, Spoken in ’t Venne, Oudheidkundige Kring Bathmen en Muziekvereniging Orpheus.

De grote inzameling voor deze Boeldag is een week eerder en wel op zaterdag 10 oktober 2015. Wil men de spullen al eerder kwijt bijv. door een verhuizing, dan kan men contact opnemen met Tonnie Verwoerd (tel. 06-27364381) of met Jesse Jonker (tel. 06-14176206). Opgeven per mail is ook mogelijk: boeldagbathmen@hotmail.com. Ook is het mogelijk om de goederen zelf te komen brengen naar de opslag i.o.m. met Tonnie of Jesse.

Wij zullen ALLEEN in de voormalige Gemeente Bathmen (incl. Oxe, Schoolt en Oude Molen) ophalen. Wij kunnen bijna ALLES gebruiken. Vooral ook kleine huishoudelijke artikelen, boeken, gereedschappen, speelgoed, elektra en meubelen zijn van harte welkom.

GEEN KLEDING, SCHOENEN, MATRASSEN, BEDDEN, VLOERKLEDEN, VLOERBEDEKKING, KOELKASTEN OF DIEPVRIEZERS. Ook nemen wij dit jaar geen banken of bankstellen meer aan voor in de opslag (Deze worden WEL meegenomen tijdens de grote inzameling van 10 oktober a.s.)


Tevens willen wij een oproep doen aan heel veel P.J.B.-ers!

Voor dit jaarlijks terugkerend evenement van de P.J.B. hebben we weer HEEL VEEL hulp nodig van onze leden. Elk jaar krijgen we hulp van ongeveer 120 P.J.B.-leden. Helaas is dit niet toereikend om alles vlekkeloos te laten verlopen. Daarom hierbij een oproep aan ALLE leden van de P.J.B. om te komen helpen.

De hulp van de JONGERE leden, aspirant leden en donateurs kunnen we ook heel goed gebruiken.

Wil je helpen met het ophalen (10 oktober 2015) en/of tijdens de BOELDAG (17 oktober 2015), geef je dan z.s.m. op bij Jesse Jonker telnr. 06-14176206 of bij Tonnie Verwoerd telnr. 06-27364381, opgave per email is ook mogelijk dit kan via boeldagbathmen@hotmail.com

Verder kunnen we veel hulp gebruiken op DONDERDAG 8 oktober a.s. als de opslag bij Wiltink en Beldman in grote veewagens gepakt gaat worden (ongeveer 10 wagen “meer” dan vol). Deze wagens zullen op VRIJDAG 9 oktober weer uitgepakt gaan worden in de manege. ALLE hulp die we hierbij van de P.J.B.-ers kunnen krijgen is van harte welkom.

In de week tussen ophalen en de Boeldag is er overdag en ‘s avonds veel werk te verzetten in de manage. Ook hierbij is ieders hulp gewenst.

‘s Maandags NA de Boeldag moet de gehele manege weer leeg gehaald worden. Hierbij is een groot aantal helpers ook wel gemakkelijk.

P.J.B. Boeldagcommissie 2015

 

 

Geplaatst op 2015-09-20 om in Boeldag Nieuws, P.J.B. Nieuws.