Op vrijdagavond 11 december waren maar liefst 45 P.J.B. leden naar de jaarlijkse stamppotavond gekomen. Dit jaar voor het eerst bij de Heeren van Dorth. Ook hier waren de stamppotten overheerlijk!

Na een kort openingswoord van de voorzitster werd het buffet geopend. Iedereen schepte flink op en al snel waren de buffetbakken leeg, maar de koks zorgde er goed voor dat we niks te kort kwamen. Voor dat je het wist was het allemaal weer keurig aangevuld.

Na het eten zijn we in het in de bar, bij de Heeren van Dorth, gaan zitten. Hier heeft iedereen nog even kunnen nagenieten van een drankje. En als het gezellig is vliegt de tijd voorbij!

Omdat eind april de uitwisseling gepland staat. Hebben we een filmpje gemaakt om aan de Denen te laten zien wat wij met de P.J.B. allemaal doen. Op deze manier proberen we ze enthousiast te maken en hopen we natuurlijk dat ze genoeg deelnemers kunnen vinden om mee naar Nederland te komen.

Het filmpje is te vinden op YouTube onder de naam: dutch stew night 2015. Mocht je hem niet kunnen vinden, schroom dan niet om te vragen!

Hieronder nog een aantal foto´s van de gehele avond! Het bestuur kijkt terug op een geslaagde avond en hopen dat alle P.J.B. leden dit ook hebben gehad. Wij hopen iedereen dan ook volgend jaar weer te zien. Tot dan!

 

DSC00699DSC00740 DSC00702DSC00736 DSC00705 DSC00763

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst op 2015-12-30 om in P.J.B. Nieuws.