Op vrijdag 8 januari 2016 was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij Boode te Bathmen. Het was een geslaagde avond, maar we hebben hier ook terug gekeken op een fantastisch, maar ook en speciaal jaar. jaar. Want dat was 2015 zeker! Afgelopen jaar hebben we maar liefst 20 activiteiten gehad en daarom willen wij deze graag even met u doornemen.

 

In januari zijn er 10 enthousiaste aspiranten mee geweest naar Paintballword Prisenbreak in Zutphen. 2 weken later was het zo ver! De P.J.B. viert zijn 95-jarig jubileum bij Boode te Bathmen.

 

Dan in februari was de eerste informatiebijeenkomst over de uitwisseling naar Denemarken. Later die maand ging de beleggingsclub naar Trioliet in Oldenzaal. Zij weten nu alles over voermengwagens en voertechniek.

 

In maart ging het toneel de planken op. Afslankkliniek Dennenhoeve draaide op volle touren, maar niet iedereen kwam er om af te vallen. Daarna werd er in, samenwerking met de J.A.L, een discobus naar de Kole Karmse in Broekland georganiseerd.

 

Tijdens de algemene ledenvergadering op 1 april 2015, en het was geen grapje, hebben we afscheid genomen van 3 bestuursleden. Rik, Lindy en Marciano nogmaals bedankt!

 

Toen kregen we te horen dat de uitwisseling met de Denen helaas niet door kon gaan. Het was hun niet gelukt om een groep bij elkaar te krijgen om deze kant op te komen. Een aantal onderdelen van het geplande programma gingen wel gewoon door, namelijk het klootschieten met Koningsdag en de Regiotour bij de Zapo en brouwerij Henk Oplaat. Dan iets nieuws, de Freubelclub. Waarbij jij een oud meubelstuk een nieuw leven kon geven.

 

In juni ging de 46ste wandel 4-daagse van start. Afgelopen jaar was er een nieuwe start plaats, namelijk in Loo. Het waren warme dagen om te lopen, maar gelukkig werd er voldoende voor afkoeling gezorgd. Ook tijdens de slotactiviteit werd hier voor gezorgd. Wat traditie getrouw op de schipbeek gehouden werd. De beleggingsclub is in de zomer ook op pad geweest naar natuurderij Keizersrande.

 

Na een mooi weekend Bathmense kermis gingen er 2 busje met 17 P.J.B. leden volgeladen op pad naar Denemarken. Zij hebben het allemaal erg naar hun zin gehad. Al snel daarna volgde de boeldag. Hier zijn ook afgelopen jaar weer veel spulletjes verkocht. Eind oktober was dan ook de openingsavond. Dit keer na de Boeldag, maar ach wat geeft het.

 

Dan zijn we bijna aan het einde gekomen met nog een aantal activiteiten die we allemaal nog kunnen herinneren. Namelijk de stamppotavond bij de Heeren van Dorth, de freubelclub die kerstbakjes ging maken bij groendecoratie Brits en de gelduitreiking van de Boeldag bij café de Brink.

 

Helaas hebben we afgelopen jaar ook afscheid moeten nemen van een ere lid, Gerrit Beltman. Hij heeft veel voor onze vereniging betekend en zullen hem altijd in herinnering houden.

 

Dan rest ons nog 1 ding. Wij wensen iedereen een goed 2016 en een prachtig P.J.B. jaar toe!

DSC00909 DSC00920 DSC00957DSC00924DSC00881

Geplaatst op 2016-01-29 om in P.J.B. Nieuws.