Onze beleggersclub is op zoek naar nieuwe leden. Wij vergaderen eens per 2 maanden op de donderdagavond om 20:00 bij de Brink onder het genot van een kop koffie en daarna …….. Tijdens deze avond hebben wij het over aandelen die in onze portefeuille zitten en eventuele toekomstige. Ook wordt er natuurlijk nog van allerlei andere zin en onzin besproken, kortom altijd gezellig.

 

Zoals in een voorgaande Blitz te lezen was, bezoeken we minimaal eens per jaar een bedrijf om wat te weten komen over de processen, de bedrijfsvoering, het product etc. Om daarna de dag gezellig af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Het eerstvolgende uitje staat gepland op 4 maart naar de fietsfabriek van Koninklijke Gazelle in Dieren om daarna af te sluiten in Zutphen.

 

In 2015 hebben we met een goed rendement de aandelen van BAM, Nutreco en Ten Cate kunnen verkopen. Het rendement over 2015 was 24,9% terwijl de AEX slechts 4% steeg. Als men lid wil worden, moet men zich wel eerst inkopen in onze portefeuille. De beurs staat nog laag, dus een goed moment om in te stappen. Heb je interesse of vragen neem dan contact op met een van de bestuursleden, of mail naar pjbbathmen@hotmail.com.

 

Geert van Schooten   06-42068145  Voorzitter

Eduard Agterkamp     06-29071754  Secretaris

Ernst-jan Nijman        06-44373938  Penningmeester

 

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Geplaatst op 2016-02-29 om in Belegging Nieuws, P.J.B. Nieuws.