De 44ste P.J.B.Boeldag in Bathmen is voor dit jaar vastgesteld op zaterdag 22 oktober 2016. De grote inzameling is op 15 oktober 2016.  

Als men spullen eerder kwijt wil (bijv. bij verhuizing), kan contact worden opgenomen met Tonnie Verwoerd (tel. 0627364381) of met Jesse Jonker (tel. 06-14176206). Zowel grote als kleine nog bruikbare artikelen worden door de  P.J.B. graag bij u opgehaald. De volgende spullen zullen niet worden meegenomen: kleding, matrassen, bedden, vloerkleden, vloerbedekking, WCpotten, wastafels, zonnebanken/hemels en schoenen. Tevens zullen geen bankstellen in de opslag worden ingenomen. I.v.m. het verbod van handel in gebruikte koelkasten en diepvriezers zullen deze ook niet worden meegenomen. Er worden alleen spullen opgehaald in de voormalige gemeente Bathmen (incl.Oxe, Oude Molen en Schoolt) Ook kunnen de in te leveren goederen zelf gebracht worden bij de opslag van de Boeldag na telefonisch overleg. 

Financiële steun aan andere verenigingen/organisaties.  

De P.J.B. Boeldagcommissie wil verschillende verenigingen en organisaties in de voormalige gemeente Bathmen financieel ondersteunen met een gift om hun doelen waar te kunnen maken. U kunt hiervoor  een mailtje sturen, waarin u uw motivatie en eventuele indicatie van de kosten voorlegt.  

Uw aanvraag zal beoordeeld worden door de Boeldagcommissie om te kijken of u een bijdrage kunt verwachten. Wilt u een aanvraag doen om uw activiteit of clubhuis een extra impuls te geven? Dien dan voor 1 mei 2016 uw aanvraag in bij P.J.B. Boeldagcommissie via de email boeldagbathmen@hotmail.com

Geplaatst op 2016-04-15 om in Boeldag Nieuws, P.J.B. Nieuws.