Het nieuwe jaar is weer geopend!

file00423Vrijdag 07 oktober 2016 vond de jaarlijkse openingsavond weer file00434plaats. Dit jaar werd er voor gekozen om de locatie aan te passen aan het thema: “Op de Camping”. Camping De Flierweide was een uitstekende locatie om een gezellig feestje te bouwen. Iedereen werd verwelkomt door onze baliemedewerkers Jesse en Jessica en kregen daarbij een heerlijk welkomstdrankje: Flügel!

Nadat de meeste campinggasten gearriveerd waren, hield voorzitster Lot (beter bekend als Sandra Willemink) een welkomstwoordje. Dit werd opgevolgd door de spectaculaire activiteit: wikkel zo snel mogelijk 2 mensen in met wc-papier. Aangezien er een prachtige prijs te winnen viel, was iedereen erg fanatiek en binnen enkele ogenblikken was het winnende team file00443bekend! Zij kregen uit handen van Lot de prijs uitgereikt: Een Gouden WC-Borstel!

Met geweldige hulp van conciërges Marijn en Rick, was het plein zo weer schoon en lag er geen wc-papiertje meer op de grond.

Dit geweldige spektakel werd voortgezet in de daarvoor bestemde kantine waar de koude drankjes alweer op ons stonden te wachten.

De gehele avond konden wij genifile00408eten van de heerlijke klanken die DJ Kevin met ons deelde, met als hoogtepunt (HET liedje wat op geen camping mag ontbreken): Op de Camping van Ome Henk! Tegen een uurtje of 2 stopte Kevin met het draaien van zijn fantastische hits en waren de overgebleven campinggasten zo vriendelijk om even te helpen met de grote schoonmaak. (Dit werd naderhand nog weer even natgemaakt.)

Bedankt iedereen voor deze uitermate geslaagde avond en op naar weer een mooi nieuw P.J.B. jaar!

file00469

Geplaatst op 2016-11-8 om in P.J.B. Nieuws.