Voor dit evenement van de P.J.B. hebben we weer HEEL VEEL hulp nodig van onze leden. Elk jaar krijgen we hulp van ongeveer 120 P.J.B.-leden. Helaas is dit niet toereikend om alles vlekkeloos te laten verlopen. Daarom hierbij een oproep aan ALLE leden van de P.J.B. om te komen helpen. De hulp van aspiranten en donateurs kunnen we ook heel goed gebruiken.

Wil je helpen met ophalen (14 oktober 2017) en/of tijdens de boeldag (21 oktober 2017), geef je dan zo snel mogelijk op bij:

  • Jesse Jonker telefoonnummer 06-14176206.
  • Tonnie Verwoerd telefoonnummer 06-27364381.

Opgave per email is ook mogelijk dit kan via:

Verder kunnen we veel hulp gebruiken op donderdag 12 oktober 2017, als de opslag bij Wiltink en Beldman in grote veewagens gepakt gaat worden (ongeveer 10 wagens “meer” dan vol).

Deze wagens zullen op vrijdag 13 oktober 2017 weer uitgepakt gaan worden in manege ‘t Ruiterkamp. Alle hulp die we hierbij van de P.J.B.-ers kunnen krijgen is van harte welkom!

In de week tussen ophalen en de Boeldag is er overdag en ‘s avonds veel werk te verzetten in de manage. Ook hierbij is ieders hulp gewenst.

Ook dit jaar komt de opbrengst weer ten goede aan verschillende verenigingen in Bathmen.

Rommelmarkt

De rommelmarkt begint om 10.00 uur. Ook kunnen vanaf dan de veilingstukken bezichtigd worden. Tijdens de rommelmarkt is er weer van alles te koop,zoals; kleine huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, meubelen, elektra, gereedschap enz. Gratis toegang en parkeren.

De afdeling Bathmen van de Nederlandse Bond van Plattelands Vrouwen van Nu gaat weer overheerlijke oliebollen bakken en verkopen.

Veiling

De veiling begint ’s middags om 13.00 uur. Onder toezicht van notariskantoor Smalbraak uit Deventer zal afslager Gerrit Grotenhuis alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen.

Op maandag 23 oktober 2017 moet de gehele manege weer leeg gehaald worden. Hierbij is een groot aantal helpers ook wel gemakkelijk.

Manege ’t Ruiterkamp

Koekendijk 20 Bathmen

P.J.B.-BOELDAGCOMMISSIE 2017

Geplaatst op 2017-10-15 om in Boeldag Nieuws, P.J.B. Nieuws.